Робоча навчальна програма

ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ                   (ПОВНИЙ ТЕКСТ ПРОГРАМИза наступним посиланням (тут) )
Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва)
 

Галузь знань      20 Аграрні науки та продовольство

Спеціальність      204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва
Відділення        технологічне                                                    

Циклова комісія загальноосвітніх дисциплін

 

Розробник:

Жельчик О.М.,  викладач загальноосвітніх дисциплін, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.

                                                 

1.Опис навчальної дисципліни

 

Найменування показників

Галузь знань, напрям підготовки, освітньо-кваліфікаційний рівень

Характеристика навчальної дисципліни

денна форма навчання

заочна форма навчання

Кількість кредитів - 2,0

Галузь знань

 

20 Аграрні науки та продовольство

 

Нормативна

 

Модулів – 2

Спеціальність (професійне

спрямування):

204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва

 

Рік підготовки:

Змістових модулів – 4

2-й

 

Індивідуальне науково-дослідне завдання - реферат                                   

Семестр

Загальна кількість годин - 60

2-й

 

Лекції

Тижневих годин для денної форми навчання:

аудиторних –

самостійної роботи студента -

Освітньо-кваліфікаційний рівень:

молодший спеціаліст

 

30 год.

 

Практичні, семінарські

8 год.

 

Лабораторні

-

-

Самостійна робота

22 год.

 

Індивідуальні завдання

 год.

-

 

Вид контролю:

екзамен

         

 

Примітка.

Співвідношення кількості годин аудиторних занять до самостійної і індивідуальної роботи становить:

для денної форми навчання – 63,3% : 36,7%