Робоча навчальна програма
ЕКОНОМІЧНА ТЕОРІЯ (ПОВНИЙ ТЕКСТ ПРОГРАМИ - за наступним посиланням (тут) )
( Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва)
Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство
Спеціальність 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва
Відділення технологічне
Циклова комісія загальноосвітніх дисциплін
Розробник:
Жельчик О.М., викладач загальноосвітніх дисциплін, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.
1.Опис навчальної дисципліни
Найменування показників |
Галузь знань, напрям підготовки, освітньо-кваліфікаційний рівень |
Характеристика навчальної дисципліни |
||
денна форма навчання |
заочна форма навчання |
|||
Кількість кредитів - 2,0 |
Галузь знань
20 Аграрні науки та продовольство
|
Нормативна
|
||
Модулів – 2 |
Спеціальність (професійне спрямування): 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ОПП Виробництво і переробка продукції тваринництва
|
Рік підготовки: |
||
Змістових модулів – 4 |
2-й |
|
||
Індивідуальне науково-дослідне завдання - реферат |
Семестр |
|||
Загальна кількість годин - 60 |
2-й |
|
||
Лекції |
||||
Тижневих годин для денної форми навчання: аудиторних – самостійної роботи студента - |
Освітньо-кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст
|
30 год. |
|
|
Практичні, семінарські |
||||
8 год. |
|
|||
Лабораторні |
||||
- |
- |
|||
Самостійна робота |
||||
22 год. |
|
|||
Індивідуальні завдання год. |
||||
- |
|
|||
Вид контролю: екзамен |
||||
Примітка.
Співвідношення кількості годин аудиторних занять до самостійної і індивідуальної роботи становить:
для денної форми навчання – 63,3% : 36,7%